Over ons

Kreative DuWo biedt diensten en producten aan voor de styling van privé-evenementen en tafeldecoratie. 

"Wil jij zijn meter zijn?"

Dit vroeg een van mijn vriendinnen me begin 2019 en natuurlijk zei ik ja! Als toekomstige meter besloot ik om haar babyshower te organiseren. En met succes! De babyshower met als thema pastelkleuren werd toen enthousiast ontvangen. Na de positieve reacties op de decoratie begon het feestdecoratiebeestje bij mij te kriebelen. Een jaar na de geboorte van mijn petekindje Kenzo David organiseerde ik zijn "Wild One". Later volgende mijn zus haar 30ste verjaardag in Harry Potter stijl en toen werd het idee om een eigen event styling agency te starten steeds realistischer.

"Kook jij, zal ik de tafel decoreren?"

En zo onstond mijn liefde voor tafeldecoratie ofwel tablescape - de artistieke opstelling van artikelen op een tafel. Mijn partner en ik zijn grote fan van etentjes thuis. Vaak is hij de kok en creëer ik een mooie tafel. Of het nu gaat om een verjaardagsbrunch, een diner onder vrienden of een kerstfeest met familie. Hoe mooier de tafel, hoe beter.

Het gezicht achter Kreative DuWo

Clarissa Kiaku

Hi, mijn naam is Clarissa. Na meer dan een jaar met het idee te zitten, besloot ik in 2020 om de stap te wagen en lanceerde ik Kreative DuWo, een Event Styling & Tablescape agency. Wij bieden jou onze styling diensten aan voor elke gebeurtenis dat een feestje verdient: verjaardagen, babyshowers, gender reveals, etc.

Kreative DuWo = afgeleide van creatief duo, betekent: 

Enerzijds: mijn ode aan Yor, mijn partner van meer dan 10 jaar, die mij steunt bij de technische uitwerking van projecten (vaak samen met zijn papa). Maar die ook in mij gelooft en mij steunt in dit avontuur. De 'K' en 'W' in 'Kreative' en 'DuWo' staan trouwens voor de eerste letters van onze familienamen. 

Anderzijds: jij, de klant. Omdat wij natuurlijk samen de decoratie van je feestje creëren. Dit wanneer je een box koopt of huur, maar ook wanneer ik als event stylist de aankleding van je feestje of diner verzorg, gebaseerd op jouw inbreng. Het resultaat is altijd een mix van de creativiteit van beiden.

Onze diensten & producten

  • Feestdecoratie boxenga zelf aan de slag met een van onze party boxes voor de decoratie van je feest.
  • Tafeldecoratie boxenkleed je tafel mooi aan tijdens je etentje op vrijdagavond, je high-tea op zaterdag of je brunch op zondag met een van onze tablescape boxes.
  • Boeketten gedroogde bloemenben je op zoek naar bloemen die je zo lang mogelijk kan bewaren? Dan zijn onze droogbloemboeketten de oplossing! En je hoeft ze niet eens water te geven!
  • Event Styling & Tablescapehuur ons in voor de decoratie van al je privé-feestjes en dinertafel.